Open Water Diver kursus

Glæden ved dykning starter her.
Et PADI grundkursus er opdelt i tre dele: teori, dyk i pool eller meget roligt vand, samt fire dyk i åbent vand. Alle øvelser gennemføres på en sikker og motiverende måde, med en professionel PADI instruktør.

Teoriundervisningen understøttes af markeds bedste uddannelsesmaterialer og din instruktør tager udgangspunkt i dine færdigheder og behov. Hos Scuba Kompagniet uddanner vi også elever med ordblindhed m.v. og gennemfører verbale prøver efter nærmere regler. Ring lige nu og spørg os om dine muligheder.

Øvelse gør mester

På grundkurset kommer du, sammen med din instruktør, til at øve og beherske de færdigheder, du skal bruge som dykker. Det betyder, at næsten alle med god fysik og en nogenlunde god fornemmelse for vand kan lære at dykke. Selv fysisk handicap behøver ikke altid at være en hindring.

Når du har gennemført et PADI grundkursus, får du dit internationale certifikat, der gælder til 18 m. og giver dig mulighed for, at købe eller leje dykkerudstyr, dykke fra charter både og hos dykkercentre, samt dykke selvstændigt uden en instruktør – men med en makker.

Det kvalificerer dig også til, at fortsætte på PADI SPECIALITY KURSUS og PADI ADVANCED OPEN WATER kursus, som indeholder nogle af de mest spændene dykkeraktiviteter.

Du modtager:

Komplet undervisnings materiale – Teoribog, dykker tabel, diplom.
Lån at alt nødvendigt dykkerudstyr (kursusprisen er inkl. kursus materialer og leje af udstyr)
3 teori aftener – sidste aften afsluttes med en teoriprøve
2 aftner svømmehal eller i meget roligt åben vand
4 træningsdyk i åben vand fordelt på 2 dage – normalt i weekenden
Internationalt dykkercertifikat – PADI Open Water Diver, gældende til 18 m.

Krav for optagelse på kursus:
Min. 12 år
Du kan svømme 200 m. uden, at holde i bassinkant.
Du kan træde vande i 10 min.
Du har et normalt godt helbred eller en lægeerklæring der godkender dykning.